Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri gaz ambulanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GCE
Out Of stock
Descriere
Panoul de ambulanta II este noua generatie de panouri de ambulanta. Este destinat instalarii si utilizarii permanente in ambulantele rutiere.

Experienta indelungata pe aceasta piata a dus la un produs care ofera clientului o multime de optiuni si flexibilitate.
Datorita designului si functiilor sale exista o gama larga de variante disponibile. Functiile si variantele pot fi combinate la cererea clientului.
Conceptul modular inseamna ca aceleasi componente pot fi utilizate pentru mai multe variante, ducand la timpi scurti de plumb si flexibilitate completa. Panoul de ambulanta II este proiectat cu aceeasi forma pentru incastrat si expus.

RECESSED
Montarea incastrata este atunci cand panoul de ambulanta este montat in perete. Intrarea ar putea fi montata la capat sau in spate, in functie de constructia peretelui si de spatiul din spatele peretelui. Singura parte care va fi in afara peretelui este conectorul rapid.

EXPUSĂ
Montarea expusa este atunci cand panoul de ambulanta este montat pe perete in ambulanta. De intrare ar putea ca incastrat, de asemenea, sa fie situat la capatul sau in spate. Cand se utilizeaza intrarea de capat, furtunurile sunt fixate pe perete si sunt vizibile pe deplin. Pentru unele tari si regulamente, acest lucru este o necesitate, iar Grupul de Ambulanta II are caracteristicile care corespund acestor solicitari. Panoul este fixat usor cu 4 suruburi. In functie de constructia peretelui, fixarea poate fi realizata fie prin intermediul unui cadru de fixare contra corespondentei, fie prin piulite si saibe.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura