Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cutii cu robineti de inchidere gaze medicale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GCE
Out Of stock
Descriere
Din motive de siguranta si de service, un sistem central de gaz trebuie sa fie echipat cu supape de inchidere amplasate astfel incat alimentarea cu gaz sa poata fi intrerupta cu usurinta. Supapele sunt montate intr-o cutie. Cutiile de supapa de inchidere de urgenta trebuie amplasate astfel incat gazul sa poata fi inchis in sectiune. Aceasta inseamna ca cutiile trebuie plasate inaintea fiecarei sectii, unitatea de operare, o parte a sectiei pentru tratamentul critic si interventiile chirurgicale individuale.

Robinetul de inchidere de urgenta este livrat cu tuburi de conectare si fiecare cutie a fost testata sub presiune si testata pentru scurgeri. Supapa de inchidere de urgenta are manere ergonomice mari.

Daca este montat intr-un loc incastrat,  cutia de supapa de inchidere de urgenta se potriveste peretilor cu fascicul de 70 mm. Cu un fascicul de 90 mm exista un spatiu suplimentar (23,5 mm) in spatele cutiei de supape utilizabila de ex. izolarea incendiilor.

Toate modelele, de asemenea, cu patru sau cinci gaze, se potrivesc intre grinzi intr-un perete CC-60. Cutia este etansa la gaz, care impiedica acumularea de gaze in interiorul peretelui.

Produsul este marcat CE in conformitate cu EN ISO 7396-1 si SIS HB 370 actual.
Este important ca cutiile sa fie plasate astfel incat sa fie usor accesibile personalului autorizat. Usa din fata trebuie sigilata.
Pentru a evita greselile, cutiile trebuie marcate in mod clar si distinct cu tipul de gaz. Un semn care arata ce sectiune serveste trebuie plasat in vecinatatea sa imediata.

Supapele sunt deschise cand manerele sunt in pozitie verticala, in linie cu marcajul imprimat pe placa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura