Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatii de fluide medicale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Roambra Company proiecteaza si executa instalatii de fluide medicale conform standardului ISO 7396 si a standardelor nationale de instalare, cu produse sigure, prin care protocolul de verificare garanteaza testarea completa a produselor.

Gama noastra de produse acopera solutii complete de sisteme de distributie a gazelor pentru Spitale, de la statii de reducere a presiunii, stabilizatori, accesorii, sisteme de alarma, robineti cu bila, robineti de trecere, manometre, pana la conexiuni de iesire, toate in conformitate cu legislatia europeana. Statiile de reducere a presiunii furnizeaza sursa de gaze medicale din spitale.

Functia principala este de reducere a presiunii din buteliile de inalta presiune la nivelul de presiune folosit in reteaua de distributie a gazului din spital. Colectoarele trebuie sa indeplineasca cerintele stricte ale standardelor de instalare medicale si, desigur, de securitate pentru toti pacientii din spital. Prizele DIN ofera o conexiune usoara si rapida a echipamentelor din spital la sursa existenta.

Tipul de prize medicale sunt stabilite de standarde nationale din fiecare tara, si uneori de cererea expresa a unitatii spitalicesti. In Romania, cel mai des intalnit sistem este DIN.

Prizele noastre sunt produse in conformitate cu standardele ISO 7396 si ISO EN 9170-1, ISO EN 9170-2.

Pentru a indeplini criteriile de siguranta, alimentarea cu fluide medicale in diferitele sectiuni ale unitatii spitalicesti trebuie sa fie dotata cu un dispozitiv care sa permita oprirea instanta.

Pentru a permite lucrarile de intretinere, reparatie si mentenanta a sistemelor, alimentarea cu oxigen trebuie sa fie controlata independent in fiecaresectie. Asadar, robinetii medicalitrebuie sa fie montati pe fiecare linie si coloana a sistemului de conducte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura