Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Concentrator de oxigen portabil Inogen One G3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13000 lei Lei
Brand
Inogen One G3
Out Of stock
Descriere
Concentratorul de oxigen portabil Inogen One G3 este un concentrator portabil de oxigen, mic si usor, cantarind doar 2.2kg.

Este usor de transportat, oferind pacientilor mobilitatea de care au nevoie pentru un stil de viata activ. Inogen One G3 produce oxigen in timpul functionarii, prin urmare pacientii scapa de grija umplerii unui rezervor atunci cand acesta se goleste. Inogen One G3 este, de asemenea, aprobat de catre Autoritatea Federala de Aviatie (AFA) pentru calatoria cu avionul. Va recomandam sa contactati compania aeriana inainte de calatorie.

INOGEN ONE G3 este folosit de catre persoanele care necesita oxigen suplimentar. Acest concentrator furnizeaza oxigen de concentratie ridicata si este utilizat impreuna cu o canula nazala. Inogen ONE G3 poate fi folosit atat acasa cat si la servici, in autovehicul sau in diverse alte medii.

-Inogen One G3 este un concentrator portabil de oxigen produs dupa cele mai inalte standarde americane. Dezvoltat si pus la punct de-a lungul anilor pentru a asigura performante maxime.

- Acest echipament medical a fost gandit pentru a oferi utilizatorilor un grad ridicat de independenta. Este alternativa mobila a unui concentrator de oxigen stationar care poat fi utilizat numai in apropierea unei surse de curent electric.

-Indeplineste aceleasi functii ca si predecesorul sau, Inogen One G2, dar, datorita unei tehnologii avansate si revolutionare are o dimensiune mult mai redusa si este mai usor.

- Concentratorul functiuneaza pe acumulatori, este portabil si se poate transporta cu usurinta maxima intr-o singura mana, nefiind nevoie de troller.

-Inogen One G3 elimina necesitatea unei butelii de oxigen comprimat ce trebuie incarcata periodic atunci cand se goleste.

- Inogen One G3 cantareste numai 2.2 kg, varianta cu baterie simpla de 8 celule si 2.6 kg in cazul unei baterii duble de 16 celule.

-Concentratorul este insotit de o gentuta speciala de transport. Gentuta este fabricata dintr-un material ce protejeaza aparatul importriva murdariei. Aceasta poate fi transportata pe umar.

- Bateriile speciale de lithium-ion prezinta o eficienta crescuta, eliminand nevoia existentei unei surse de curent in imediata apropiere.

-Bateria simpla de 8 celule se poate utiliza pana la 4 ore, la o setare pe nivel mediu iar bateria de 16 celule se poate utiliza pana la 7 - 8 ore. Timpul de functionare este influentat de setarea la care este utilizat aparatul.

-Bateriile sunt reincarcabile si se pot realimenta intr-o perioada relativ scurta de timp: aproximativ 4 ore pentru bateria de 8 celule si 6 ore pentru bateria de 16 de celule.

- Dimensiunea extrem de redusa (22.2/7.6/18.4) face ca Inogen G3 sa fie un etalon de eficienta si confort.

- Concentratorul are 5 nivele de setare a fluxului de oxigen si se pliaza usor pe cerintele fiecarui utilizator in parte. Foarte silentios, produce un zgomot de numai 42 de decibeli.

-De asemeneta, ecranul cu LCD permite afisarea setarilor de flux si a statusului bateriei.

-Poate fi folosit intr-o mare diversitate de situatii precum calatorii cu avionul, masina, sau trenul.

-Pachetul standard Inogen One G3 cuprinde concentratorul, sursa si cablul de alimentare AC, geanta de transport, canula nazala si manualul de utilizare.

-Optional, se poate opta pentru accesorii precum extra baterie, pulsoximetru sau troller.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura