Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Concentrator de oxigen portabil Zen O Lite, producator UK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12100 lei Lei
Brand
Zen O Lite
Out Of stock
Descriere
Concentrator portabil de oxigen Zen-O lite de la GCE Healthcare.

SC Roambra Company SRL este reprezentant oficial autorizat al Gas Control Equipments in Romania. Toate concentratoarele de oxigen furnizate provin direct de la Gas Control Equipments, Marea Britanie;
Acestea sunt originale, sigilate, si au 3 ani garantie; se livreaza pe baza de contract si factura, impreuna cu toate certificatele de calitate emise de catre producator.

Un concentrator performant va imbunatati considerabil calitatea vietii. Un concentrator de calitate pune pret pe siguranta pacientului si va reduce semnificativ riscurile unei defectiuni in timpul utilizarii. O astfel de defectiune poate pune in pericol viata pacientului. Oxigenul este un element vital vietii. Calitatea si puritatea oxigenului trebuiesc sa fie caracteristici importante atunci cand alegem un concentrator de oxigen.

Fabricat in Machester, Marea Britanie de catre Gas Control Equipments. Garantia oferita este de 3 ani pe echipament, 1 an pe baterie.

Caracterisitici
Dimensiuni (W×D×H): 249 mm × 97 mm × 235 mm (9.8″ × 3.8″ ×9.25″)
Greutate: 2.5 kg (5.5 lbs)
Sursa alimentazen-o-litere: AC adaptor: 100-240V AC(+/- 10%) 50-60 Hz in, 24V DC, 5.0A out
DC adaptor: 11.5 - 16V DC in, 24V, 5.0A out
Purititate oxigen: 87% - 96% la toate setarile
Setari ajustabile in incremente de 0.5 de la 1.0 la 5.0
Nivel zgomot: 37 dB(A)*
Autonomie baterie: Concentrator Zen O cu o singura baterie - aprox. 4 ore de functionare la un debit mediu 7-8 ore/Concentrator Zen O cu doua baterii - aprox. 8 ore de functionare la un debit mediu.

Zen-O lite este noul concentrator portabil de oxigen ultra-usor de la GCE Healthcare si cantareste doar 2.5kgEchipamentul este conceput pentru pacientii cu un stil de viata activ, care necesita terapie cu oxigen pe termen lung (TOTL).

Zen-O lite livreaza pana la 1050 ml de oxigen/minut in modul puls. Zen-O lite este livrat cu o varietate ce accessorii, izen_o_lite_web_sievencluzand o gentuta de transport, una sau doua baterii, cabluri de alimentare AC si DC si un manual de utilizare. Zen-O lite este potrivit pentru utilizarea zilnica si este silentios, dezvoltand un nivel scazut de zgomot de numai 37 de decibeli.

Zen-O lite este echipat cu un modul de coloane de zeolith foarte usor de inlocuit, care poate fi schimbat atat de utilizator, cat si de furnizorul de oxigen la domiciliu, in mai putin de 5 minute. Zen-O lite este fabricat in centrul de productie, in apropiere de Manchester, in Marea Britanie, fiind testat la toate standarde internationale relevante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura