Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statii si manifolduri medicale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MM40, GCE Germania
Out Of stock
Descriere
Manifoldul MM40 este semi-automat. Functioneaza pe baza principiului diferentierii de presiune. Operatorul poate decide care este partea operationala si care ramane in rezerva pe durata functionarii. Comutarea se face de la maner. In cazul in care butelia aflata in functiune se goleste, manifoldul comuta pe rezerva fara a opri distributia gazului.

MM40 Semiauto cu stabilizator poate fi folosit ca sursa secundara si tertiara in cazul sistemelor cu rezervor de gaz lichefiat. Pentru spitale fara rezervoare de gaz lichefiat, este posibil sa fie utilizat ca sursa principala si secundara, in legatura cu MM 90 ca si sursa tertiara. Statiile sunt livrate cu un sistem de alarma care sporeste siguranta la nivelul maxim informeaza personalul in cazul aparitiei unor probleme. Alarma de gaz C44 este un accesoriu standard. Alarma de gaz C44 emite semnale vizuale si auditive.

Alarma semnalizeaza aparitia urmatoarelor probleme:
1. Scurgeri din butelia de rezerva
2. Comutarea pe butelia de rezerva
3. Presiune prea inalta

Alarma de gaz C44 este capabila sa comunice cu alte echipamente prin relee. Alarma are o baterie de back-up ce poate functiona timp de 30 minute. Manifoldul MM40 Semiauto este doar prima etapa a reglajului de presiune si trebuie instalat impreuna cu un stabilizator care se va echilibra presiunea transmisa la consumatori. Statiile noastre sunt marcate CE si indeplinesc  standardul ISO 7396-1.

Gaze: O2; Air; N2; N2O; CO2; (all medical gases)
Debit nominal: 40 m3/h
Presiune nominala de intrare: 200 bar (20 000 kPa)
Presiune nominala de iesire: 12 bar (setare 0,5-6 bar)
Presiune nominal intermediara: 12 bar (setting range 9-16 bar)
Conexiune interioara: W21,8×1/14″M
Conxiune exterioara: G1/2″M + soldering piece pipe ∅ 10, ∅ 15 mm
Supapa siguranta: 17 bar
Dimensiuni supape siguranta: W21,8×1/14″M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura